Els projectes

Anàlisi, gestió i disseny

El més important alhora d'elaborar un projecte és tenir-lo ben acotat. T'ajudem a definir, conceptualitzar i realitzar el workflow que s'adeqüi millor a les teves idees gràcies a l'experiència d'anys de treball i de molts projectes realitzats tan en l'àmbit comercial com propis.

 

Al detall

Desenvolupament a mida 

Actuem en totes les fases del desenvolupament. Gestionem els projectes des de zero o en fem parts específiques com el disseny, el desenvolupament, l'adaptació d'estètiques i el manteniment. Coneixem a la perfecció les dificultats que pot suposar cada un d'aquests passos i intentem fer-te'ls més senzills.

 

Mobilització

Preparats per Smartphones i tablets

Encara no estàs perparat per a l'era dels mòbils? Nosaltres sí, adaptem les teves pàgines web i desenvolupem aplicacions específiques per tal que puguin trobar-te a tú o a la teva marca des de qualsevol punt del món i des de tots els dispositius.

 

Creem i creiem

Noves tecnologies per experimentar

Ens agrada experimentar amb les útlimes tecnologies que apareixen a la xarxa. Sistemes d'informació geogràfica, llibreries javascript, gestors de contingut i qualsevol iniciativa que serveixi per facilitar l'interacció de les persones amb la tecnologia i la difusió del coneixement.

Diversos àmbits

Multidisciplinarietat. Buf!

Venim de diversos àmbits d'interès i formació i creiem que la superespecialització no és sempre el més enriquidor. Ens agrada moure'ns en l'àmbit digital però ens interessa el món editorial, la docència i la ciència en termes generals.

Formació

Aprenem ensenyant

Realitzem formació específica a mida per aquells qui vulguin ampliar els seus coneixements. Drupal, HTML5, CSS3, Jquery, etc. Farem el curs en funció del què t'interessi!.